Είσοδος Πελατών
Error displaying info

Αναλώσιμα μηχανημάτων λατομείων

Η διαδικασία της επεξεργασίας των αδρανών είναι μια απαιτητική εφαρμογή η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη φθορά των αναλωσίμων των αντίστοιχων μηχανημάτων και ειδικά των σπαστήρων. Η φθορά προκαλείται από την τριβή, ενώ οι ισχυρές κρουστικές δυνάμεις που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της διεργασίας μπορούν να προκαλέσουν αστοχία του υλικού.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να

  • Βοηθήσει στον εντοπισμό των προβλημάτων που αφορούν τα χυτά ανταλλακτικά
  • Προτείνει άμεσα λύσεις που θα μειώνουν το λειτουργικό κόστος του λατομείου
  • Εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία των χυτών και να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα από τη στενή συνεργασία με τον πελάτη

Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΧΥΤΗΡΙΟ Α.Ε. προμηθεύει επί σειρά ετών λατομεία, ορυχεία, τσιμεντοβιομηχανίες, μονάδες εξόρυξης ορυκτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με χυτά ανταλλακτικά για ρότορες, σιαγωνοφόρους σπαστήρες, αμμοτριβεία και χαλικοτριβεία, περιστροφικούς σπαστήρες (VSI), μεταξύ αυτών:

  • Σφυριά, μαχαίρια, σιαγώνες, κώνους.
  • Πλάκες θωράκισης, πλάτες σπαστήρων, σχάρες κ.α.

Για την κατασκευή των χυτών ανταλλακτικών για τα λατομεία προτείνουμε και επιλέγουμε κάποιο από τα κατάλληλα κράματα (μαγγανιούχος χάλυβας, μαρτενσιτικός χάλυβας, λευκός χυτοσίδηρος) στην κατάλληλη ποιότητα ανάλογα με την εφαρμογή και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση