Είσοδος Πελατών
Error displaying info

Ορυχεία

Τα προϊόντα της ΕΓΝΑΤΙΑ Χυτήριο για τα ορυχεία σχεδιάζονται και ελέγχονται με σκοπό να ικανοποιήσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των ορυχείων και να παρέχουν υψηλή ποιότητα και προστιθέμενη αξία.

Τα μεγαλύτερα ορυχεία λιγνίτη, άνθρακα, χαλκού και φωσφόρου εμπιστεύτηκαν την ΕΓΝΑΤΙΑ Χυτήριο για την προμήθεια ποιοτικών χυτών που παραμένουν παραγωγικά για μεγαλύτερο χρόνο ζωής.

Η ΕΓΝΑΤΙΑ Χυτήριο έχει εξειδικευτεί στην κατασκευή δοντιών, ραούλων και σαγμάτων των κρίσιμων για τη λειτουργία του ορυχείου καδοφόρων εκσκαφέων της, ενώ παρέχει υψηλή ποιότητα χυτών.

Ανταλλακτικά όπως σπρόκετ, φλάντζες, πέδιλα ερπυστριών, τροχοί, κοπτικά και σύνδεσμοι κάδων χυτεύονται και κατεργάζονται στις εγκαταστάσεις μας, ενώ παράλληλα ελέγχονται από το ανεξάρτητο τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου.

Οι μηχανικοί της ΕΓΝΑΤΙΑ Χυτήριο έχουν θέσει ως στόχο την αναζήτηση εξειδικευμένων λύσεων στα προβλήματα που υπάρχουν με τα χυτά ανταλλακτικά των ορυχείων.

Συνεργαζόμενοι με τους χρήστες των ανταλλακτικών προτείνουμε νέα κράματα και επανασχεδιαζουμε προϊόντα μέσα από την ανάλυση των συνθηκών λειτουργίας του κάθε ορυχείου.

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγένθυση και περισσότερες φωτογραφίες